Reviews from La Cubanita Nieuwegein

Recent reviews

5.0
Thea Konings
17 January 2022

het was erg lekker. alleen had ik de indruk dat de hamburgertjes niet helemaal gaar waren. ze waren dan ook erg papperig. had wat langer in de pan gemoeten

Thomas Vredendaal
16 January 2022

Eten was weer heerlijk en keurig op tijd, we hebben er weer van genoten en was top

Natasja
13 January 2022

Wat was ik blij dat het bezorgd kon worden in Benschop wat eigenlijk buiten het bezorggebied valt. We hebben heerlijk gegeten en vriendelijk personeel. toppers!

Fam Asselman
8 January 2022

We hebben met vrienden een grote bestelling geplaatst. Deze kwam eerder dan verwacht en het heeft goed gesmaakt. Warmhoudbakjes om de gerechtjes goed warm te houden en sausje bij iedere gerecht in aparte bakjes met de naam erop geschreven. Bedankt en we doen zeker een volgende bestelling!

Reaction from La Cubanita

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is geweest, bedankt voor uw feedback!

paul van rooijen
7 January 2022

super goed en lekker!!!

Wim
6 January 2022

Heerlijk eten super vriendelijk personeel

Bo
25 December 2021

Het was best aardig, maar qua prijs/kwaliteit verhouding te duur. De dingen die krokant moesten zijn (toastjes met zalm, verschillende soorten kroketjes) niet krokant, maar zacht en de kip was redelijk taai. De bezorger was een vriendelijk man, maar hij was wel een kwartier te laat. Het was kerstavond, dus hopelijk was hij te laat omdat het zo druk was! Dat gun ik jullie natuurlijk wel!

Thomas Vredendaal
25 December 2021

Eten was heerlijk en keurig op tijd bezorgd, we hadden hierdoor een top kerstavond diner 😊

Dylan
24 December 2021

Het was heerlijk!

Wim van Lonkhuijsen
22 December 2021

Net als vorige week top kwaliteit, super personeel, niets op aan te merken, tot snel.

Gaby
21 December 2021

Eten was lekker, warm bij aankomst. Fijn dat de sausjes apart zaten van de rest van het eten. Van 1 of 2 saus doosjes konden we de tekst niet goed lezen, waardoor we niet wisten wat voor sausje het was. Dat was het enige puntje. Voor de rest echt top!

Marco
19 December 2021

Was weer top

Wim
15 December 2021

super lekker gegeten, maar toch anders dan als je in het restaurant zit, maar meeneempakket was grandioos

Sabine
5 December 2021

Heerlijk eten, makkelijk via de site te bestellen en netjes op tijd bezorgd. We hebben zitten smullen!

Anne
4 December 2021
D Oudenaarde
2 December 2021

Netjes op de hoogte gehouden via e-mail, op tijd geleverd, was heerlijk.

Reaction from La Cubanita

Wat fijn om te horen, bedankt voor uw feedback!

Kim Mulder
28 November 2021
Jordy
22 November 2021

Eten was stipt op tijd klaar voor afhaal. Heerlijk gegeten weer. Bedankt voor het koken 😃

Gerten de Wit
28 May 2021

Heerlijk gegeten. Echt top! Wat later dan aangekondigd, maar wel netjes gebeld hierover. Één bestelling ontbrak helaas.

Robbert
27 May 2021

Het was erg lekker was alleen wat rommelig met ardennen ham en meloen en zalm met toast dan het grote lappen waren die je lastig uit elkaar kreeg ook langer moeten wachten maar zag dat het druk was kreeg er extra ice tea voor:)

Dayen
24 May 2021

Weer goede service en heerlijk eten!

Reaction from La Cubanita

Beste Dayen, Wat leuk om te horen dat alles zo naar wens is geweest! Bedankt voor uw feedback, en de volgende keer bezorgen wij natuurlijk graag weer bij u thuis!

Robert
24 May 2021
Reaction from La Cubanita

Beste Robert, Bedankt voor uw prachtige beoordeling, en de volgende keer bezorgen wij natuurlijk graag weer bij u thuis!

Buma
23 May 2021

Koud en niet smakelijk. Laten bezorgen was slecht, kwamen ook later dan gemeld....

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Beste Buma, onze excuses! Dit is zeker niet de bedoeling. Heeft u op de avond zelf contact met ons opgenomen, zodat wij dit konden verhelpen?

Kamermans
22 May 2021

Normaal altijd super tevreden over jullie! Helaas was dit keer veel vlees erg droog, alsof het opnieuw was opgewarmd. En hadden we een aantal dingen in de boxen gekregen die we niet hadden besteld, en mistten er andere hapjes die we wel hadden besteld.

Reaction from La Cubanita

Beste Kamermans, Vervelend om te zien dat de bestelling niet naar wens is geweest. Heeft u op de avond zelf contact gezocht zodat dit verholpen kon worden? Hopelijk tot de volgende keer, wij zullen dan zorgen dat alles in orde is.

Richard
22 May 2021

Eten is heerlijk! Helaas in de box van 4 een verkeerd gerecht gekregen. Ik woon te ver om even terug te kunnen rijden.

Reaction from La Cubanita

Beste Richard, onze excuses! Mocht er in de toekomst iets verkeerds zijn, kan je altijd even bellen dan komen we het voor u naleveren. Wel fijn om te horen dat het gesmaakt heeft en hopelijk tot snel weer.

Danielle
22 May 2021

Het eten was iets later dan gepland maar vriendelijke bezorgster. Wel jammer dat het eten niet heel warm was. We hebben er toch erg van genoten en het eten was lekker! (En genoeg!)

Reaction from La Cubanita

Beste Danielle, bedankt voor deze mooie beoordeling! We zullen volgende keer er voor zorgen dat het op tijd en warm geleverd gaat worden. Fijn dat het wel allemaal gesmaakt heeft en hopelijk tot de volgende keer.

Peters
15 May 2021

Was heel lekker en voelde echt even als avondje uit eten. (Spareribs waren alleen wat droog)

Reaction from La Cubanita

Beste Peters, bedankt voor uw beoordeling en fijn dat het gesmaakt heeft! Hopelijk kunnen we jullie snel weer ontvangen in ons restaurant.

Corina
7 May 2021

Het zag er verzorgd uit, beter dan tijd geleden bij een eerdere bestelling. Alles was lekker. Wij miste alleen de aioli en tanende bij het brood.

Reaction from La Cubanita

Hi Corina, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Onze excuses voor de vergeten sausjes, we zullen hier volgende keer beter opletten. Hopelijk tot snel weer!

Annet de Vries
1 May 2021

Het was heerlijk, niets op aan te merken!

Reaction from La Cubanita

Wat fijn om te horen Annet! Bedankt voor uw feedback!

Zosima lock
22 April 2021

Ik heb vanavond om 18.40 eten afgehaald. En het was heerlijk eten !!!

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen, fijn dat het gesmaakt heeft! hopelijk tot snel!

Vredendaal
18 April 2021

Het was goed verzorgd En netjes op tijd bezorgd Wij hebben gezellig en lekker gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen, bedankt voor feedback! hopelijk tot snel!

Geert
18 April 2021

Eten was weer heerlijk. Met als hoogtepunten de spareribs en chorizokroketjes..

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw feedback Geert! Hopelijk weer tot snel!

Youri
18 April 2021

Op tijd en warm geleverd, leek in eerste instantie weinig eten, maar naast smaakvol ook voldoende(4 tapas pp plus extra brood.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor je feedback Youri! Hopelijk tot snel!

Rianne
16 April 2021

Het was echt weer heerlijk. We hadden het eten echt gemist

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen, bedankt voor feedback! hopelijk tot snel!

Lot
12 April 2021

Bezorging was zeer snel en het eten heerlijk. Tuurlijk is het met maaltijden als deze soms moeilijk om het knapperig te houden dus hebben de frietjes enzo gewoon nog even in de oven gegooid. Al met al heerlijk en niet duur! Voor herhaling vatbaar :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Fijn dat het naar wens is geweest, bedankt voor uw feedback!

E.M.
11 April 2021

Heerlijk eten en mooi op tijd bezorgd. Dank je wel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Wat fijn dat alles wens is geweest, bedankt voor uw feedback!

Marco Jupijn
11 April 2021

Heerlijk gegeten ,en het was meer dan genoeg. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!!!

Reaction from La Cubanita

Wat fijn om te horen Marco! Bedankt voor uw feedback!

Schuilenburg
11 April 2021
Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw feedback!

Karin
10 April 2021

Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit. Bezorging zeer netjes.

Reaction from La Cubanita

Wat fijn om te horen Karin, bedankt voor uw feedback!

Bart
9 April 2021

Was prima!... en snel geleverd.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor je feedback Bart, fijn dat alles naar wens is geweest!

Paul
6 April 2021
Reaction from La Cubanita

Bedankt voor je beoordeling Paul! Hopelijk tot de volgende keer.

Diana
4 April 2021

Vriendelijk personeel en het eten was fantastisch

Reaction from La Cubanita

Wat fijn dat alles naar wens is geweest! Bedankt voor uw feedback!

M Groenen
3 April 2021

Het eten was lekker warm, goed van kwaliteit. Er was voldoende van alles. Jammer genoeg waren de spare ribs erg donker gebakken, zwart. Verder smaakte alles heerlijk.

Reaction from La Cubanita

Beste M Groenen, Hartelijk dank voor uw fijne feedback en mooie beoordeling! Onze Excuses voor de donkere spareribes. We gaan dit doorgeven aan onze keuken, zodat ze hierop zullen letten. Hopelijk tot de volgende keer!

K.H.
3 April 2021

Eerste bestelling, dus nog aan het ontdekken wat we wel en niet lekker vinden. Zeker voor herhaling vatbaar! Service: snel en goed verpakt, wel zonder markering wat-wat is. Achteraf kwamen we er achter welke sausjes bij wat hoorde (omdat we nog nieuw zijn en dus de combi's niet kenden), maar we hebben er niets van gemist; zonder saus ook vreselijk lekker! Tip: geef optie van brood zonder tapenade of gerechten zonder rucola, want dat was/is onze smaak echt niet en is zonde/verspilling. Brood zelf is oerlekker! Smaakt ook zeker goed met de gehaktballensaus! Na deze pandemie willen we een keertje in het restaurant komen eten.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw feedback! Wat fijn dat het allemaal gesmaakt heeft!

Tim
3 April 2021
Reaction from La Cubanita

Beste Tim, Vervelend om te zien dat de bestelling niet naar wens is geweest. Heeft u op de avond zelf contact gezocht zodat dit verholpen kon worden? Hopelijk tot de volgende keer, wij zullen dan zorgen dat alles in orde is.

.Marco Jupijn
28 March 2021

Het was heerlijk, goed verpakt, niet erg warm meer maar dat is voor ons geen probleem. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!!!

Reaction from La Cubanita

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is geweest! Bedankt voor uw feedback!

Robert van Buuren
27 March 2021

Carpaccio was slecht, zag er niet uit, spareribs droog,, prijs kwaliteit kan stukken beter

Reaction from La Cubanita

Beste Robert, Excuses hiervoor! Heeft u op de avond zelf contact gezocht zodat dit verholpen kon worden? Hopelijk tot de volgende keer, wij zullen dan zorgen dat alles in orde is.

Vergeer
27 March 2021

Heerlijk gegeten!

Reaction from La Cubanita

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is geweest! Bedankt voor uw feedback!

Anita
22 March 2021

Zag er mooi uit en smaakte heerlijk

Reaction from La Cubanita

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is geweest! Bedankt voor uw feedback!

Hans balfoort
22 March 2021

Makkelijk bestellen, levering keurig op tijd. Heerlijk eten en warm opgediend. Al met al perfect

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw feedback! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is geweest!

Ilse
20 March 2021

Het eten was precies op tijd en heel netjes ingepakt. Het was allemaal warm en de hapjes waren echt heerlijk. Complimenten! Echt gezellig voor een avondje op de bank.

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen dat alles naar wens is geweest! Bedankt voor uw feedback!

Ma
19 March 2021

Weer heerlijk gegeten! Warm en vers. Ik mis alleen de nacho’s! 😋

Reaction from La Cubanita

Wat fijn dat alles naar wens geweest is. Helaas kunnen wij niet ons volledige menu aanbieden, wij hopen u snel weer te mogen ontvangen in ons restaurant.

Ruben
18 March 2021

Het stokbrood wat besteld was niet erbij gekregen maar wel besteld

Reaction from La Cubanita

Beste Ruben, Excuses hiervoor! Heeft u op de avond zelf contact gezocht zodat dit verholpen kon worden? Hopelijk tot de volgende keer, wij zullen dan zorgen dat alles in orde is.

Liselot
15 March 2021

Heerlijk gegeten, eten werd keurig en smakelijk gepresenteerd en was net genoeg voor 5 personen waarvan 2 pubers (en grote eters). Het enige wat ik miste was wat meer groenten opties op het menu.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Beste Liselot, Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest! Bedankt voor uw feedback!

Joost
14 March 2021

Het bestelde eten was : Keurig op tijd Warm Royale porties En HEERLIJK

Reaction from La Cubanita

Fijn om te horen dat alles naar wens was! Bedankt voor uw feedback!

Keijzer
14 March 2021
Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw feedback!

Hunt
13 March 2021

Heerlijk eten, maar ondanks vroege bestelling 20 min moeten wachten totdat het klaar was. Jammer.

Sandra
13 March 2021

Wat was het heerlijk om weer een keer tapas van la cubanita te eten. Was echt voldoende met zijn tweeën. Netjes verpakt en goed warm!

Reaction from La Cubanita

Wat fijn om te horen dat alles naar wens was! Bedankt voor uw feedback, en graag tot snel!

Wendy
11 March 2021

Eten was lekker en op tijd geleverd!

Reaction from La Cubanita

Fijn dat alles naar wens was! Bedankt voor uw feedback!

rob simons
7 March 2021

Eten was erg lekker , Ik dacht dat ik zalm had besteld maar in plaats daarvan was het mozzarella met tomaat Maar gewoon erg lekker gegetenen de bestelling was exact op tijd klaar .

Reaction from La Cubanita

Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest! Bedankt voor uw feedback!

Carin
7 March 2021

Bezorging netjes op tijd! Het eten was lekker, het enige wat niet oke was was dat bij de ham met meloen er schimmelplekjes op de ham zaten!

Reaction from La Cubanita

Excuses hiervoor! Heeft u op de avond zelf contact gezocht zodat dit verholpen kon worden? Hopelijk tot de volgende keer, wij zullen dan zorgen dat alles in orde is.

Tineke
4 March 2021

Heerlijk gegeten. De warme tapas waren nog goed warm. Alles goed verzorgd.

Reaction from La Cubanita

Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest! Bedankt voor uw feedback!

Esmee
4 March 2021

Heerlijke tapas en goede prijs. En snelle bezorging

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw feedback, fijn om te horen dat alles naar wens is geweest!

Bloeming
1 March 2021

We denken dat het erg lekker zou zijn geweest als het warm was geweest. Nu was de bezorger wat laat dus hij kon het waarschijnlijk niet vinden.

Reaction from La Cubanita

Excuses hiervoor! Heeft u op de avond zelf contact gezocht zodat dit verholpen kon worden? Hopelijk tot de volgende keer, wij zullen dan zorgen dat alles in orde is.

Henk de Reus.
28 February 2021

Was goed en op tijd. Alleen had zelf een fout gemaakt. Dacht dat ham en meloen en dat met vijgen had aangetikt? Maar kreeg nu Hamburgers en Gamba,s dat was dubbel. Had ik extra erbij willen hebben.

Reaction from La Cubanita

Beste Henk, Hartelijk bedankt voor uw fijne feedback, fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. Jammer van het kleine foutje, goede reden om nog een bij ons te bestellen!

Antoinette van Elst
28 February 2021

Super service, heerlijk gegeten. We hebben genoten van het eten.

Reaction from La Cubanita

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is geweest! Bedankt voor uw feedback, en graag tot snel!

Van Rossum
22 February 2021

Super op tijd geleverd nog heet ook.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Leuk om te horen, bedankt voor uw feedback!

Krijgsman
21 February 2021

Eten was erg lekker en meer dan voldoende

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw feedback, fijn dat alles naar wens was!

Luka
21 February 2021

Top kwaliteit

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw feedback, fijn dat alles naar wens is geweest.

Mevr M
18 February 2021

Alles was lekker en warm. Alleen mis ik de nacho’s! Kunnen jullie die ook toevoegen, please??

Reaction from La Cubanita

Fijn om te horen! Bedankt voor uw feedback. We zullen de tip doorgeven aan het hoofdkantoor die de menu's voor ons samenstelt.

Kelatow
18 February 2021
Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw feedback!

van Eijndthoven
15 February 2021

Bestelling veel te laat geleverd. Gebeld; ‘Het is druk. Zijn al even onderweg, kunnen er ieder moment zijn’ kregen we te horen. Hebben toen nog 20 min moeten wachten. Eten was koud bij bezorging!! Je betaald best flink geld voor deze slechte kwaliteit. Wat een tegenvaller!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Wat vervelend om te horen, gelukkig hebben wij dit telefonisch met u kunnen oplossen! Hopelijk weer tot snel!

Melvin Breuer
15 February 2021

Het eten was prima, maar wel een aantal verkeerde dingen gekregen of niet gekregen. Kan gebeuren maar wel jammer. Geen brood gekregen wel besteld en ook geen varkenshaas met spek in plaats daarvan extra kroketjes gekregen

Reaction from La Cubanita

Excuses hiervoor! Heeft u op de avond zelf gezocht zodat dit verholpen kon worden? Hopelijk tot de volgende keer, wij zullen dan zorgen dat alles in orde is.

Geert
14 February 2021

Heerlijke tapas en perfect op tijd bezorgd.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat alles naar wens was!

Raquel Van den berg
13 February 2021

Het was super lekker!

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen, bedankt voor uw feedback!

Willemijn van der poel
13 February 2021

Geweldig! Alles ziet er goed uit en het is super lekker. Voor herhaling vatbaar!

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen, bedankt voor uw feedback!

Shir-el Hulsmans
13 February 2021

Eten steen was koud. Heel erg jammer. Misschien beter verpakken!!

Geurtsen
7 February 2021

Was weer top!

Reaction from La Cubanita

Leuk om te horen, bedankt voor uw feedback!

Luka
6 February 2021
Reaction from La Cubanita

Bedankt voor je feedback Luka en hopelijk weer tot snel!

caroline
1 February 2021

We kunnen niet wachten om weer als de lockdown over is bij bijvoorbeeld la cubanita te eten. Nu het bezorgd is en wij wat verder wonen is het ze toch niet gelukt de warme tapas echt warm te kunnen leveren. We proberen om de twee weken een echt restaurant lokaal te steunen door wat te bestellen. Voor het personeel wat daar daadwerkelijk werkt. Die bezorgpakketten zoals "oost west thuis best" en "thuis uit eten" nemen we bewust niet. We hebben dus niet het bezorg pakket besteld. Dus we hadden kunnen verwachten dat het niet geheel warm was.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Beste Caroline, Wij kunnen ook niet wachten tot we eindelijk weer open mogen. Wat attent van jullie om de lokale horeca zo te steunen! Helaas is het voor ons inderdaad iets moelijker om ons eten voor adressen die verder liggen, goed warm te bezorgen. Zou u bij de volgende bestelling een kleine notitie kunnen achter laten, om het eten extra warm te leveren? Dan proberen wij het net iets sneller en hopelijk warmer de kunnen brengen. Met vriendelijke groet, Team La Cubanita Nieuwegein

Candy
1 February 2021

Snel bezorgd en lekker eten. Jammer dat de warme gerechten snel afkoelen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw feedback!

Jorn
31 January 2021

Optijd bezorgd en het eten was lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Fijn om te horen dat het naar wens was, bedankt voor uw feedback!

TU
31 January 2021

We hadden aangegeven 19.40u de bestelling te willen ontvangen. Op dat tijdstip werden we gebeld dat ze uitloop hebben en het gemaakt gaat worden. Tip voor de volgende keer is de klant al eerder op de hoogte brengen. Toen het werd geleverd werd eerst de verkeerde bestelling geleverd. Daar kwamen we achter bij het openmaken. De bezorger was er ook snel achter. Ze benoemde dat het kwam omdat het hetzelfde huisnummer had. De bestelling was niet zo warm als de vorige keer. Maar wel lekker.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw feedback, en fijn dat het gesmaakt heeft! De rest zullen we intern oppakken voor in het vervolg.

de Bruijn
30 January 2021

We miste 1 tapas gehaktballetjes in tomatensaus die hebben we niet gehad en het eten had wat warmer gemogen. Normaal eet je daar en nu moet je er nog mee na huis rijden. Verder was het lekker

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw feedback, wij zullen dit intern bespreken!

Marijke Heins
29 January 2021

Goedemiddag De bezorging was perfect Wij vonden dat de warme schotel wat meer aantrekkelijker kan worden gemaakt Vriendelijke groet, Marijke Heins

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw feedback!

Francis
26 January 2021

Lekker gegeten en goed verzorgt

Reaction from La Cubanita

Leuk om te horen dat alles naar wens is geweest! bedankt voor uw feedback!

Isabelle
22 January 2021
Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw feedback!

Mag
21 January 2021

Het was erg fijn om toch te kunnen bestellen bij jullie. Alles was heerlijk, alleen miste ik de nacho’s. Die kon ik online niet bestellen

Reaction from La Cubanita

Wat fijn dat alles naar wens is geweest! Helaas kunnen wij niet alles aanbieden wat we normaal op onze menukaart hebben staan, wij hopen jullie dan ook snel weer in ons restaurant te mogen ontvangen! Bedankt voor uw feedback!

Natasja
18 January 2021

We zijn zeer verrast dat de bestelling is thuisbezorgd in Benschop. We hebben heerlijk gegeten en alles was goed warm (of koud) Top service!! we gaan dit vaker doen. Maar natuurlijk hopen we dat we snel weer in het restaurant kunnen eten.

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen dat alles zo naar wens is geweest! Bedankt voor uw feedback, en de volgende keer bezorgen wij natuurlijk graag weer bij u thuis!

Paul
17 January 2021

Wij hebben lekker en heel leuk gegeten. Nog eens het uit eten gevoel maar nu dan thuis (snel) bezorgd. Knap werk in deze corona tijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen dat alles zo naar wens was! Bedankt voor uw feedback!

Oa
17 January 2021

Bestelling precies op tijd volgens gekozen tijdprotocol. Eten was warm bij aankomst. Kwaliteit wat je gewend bent van la cubanita.

Reaction from La Cubanita

Fijn dat alles naar wens is geweest, bedankt voor uw feedback!

Astrid
15 January 2021

Thuis genoten van de lekkere maaltijd. En netjes op tijd bezorgd.

Reaction from La Cubanita

Wat fijn dat alles naar wens is geweest, bedankt voor uw feedback!

Tessa
14 January 2021

Snel geleverd, goed warm en heerlijk gegeten samen met de kinderen. Heel gezellig zo die kleine hapjes!

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen dat alles naar wens was! Bedankt voor uw feedback!

Hinke
10 January 2021

Snelle levering, goed verpakt en heerlijke smaak!

Reaction from La Cubanita

Fijn dat alles naar wens was! Bedankt voor uw feedback!

Krook
9 January 2021

Eten was op tijd. Echter de sauzen en tapenade voor het brood was er niet bij. Was zelf ontdekt door cubanita maar het duurde maar liefst een half uur voordat de sauzen waren nabezorgd. Inmiddels was het eten koud...

Sandra
8 January 2021

Heerlijk gegeten! Goed verzorgd. Aardige bezorger

Jan Jille
3 January 2020

Heel smakelijk gegeten, levering exact op tijd, prettig contact. Kortom: helemaal top!

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen dat alles naar wens is geweest! Bedankt voor uw feedback!

Ron
2 January 2020

Was weer top zoals altijd!!

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen, bedankt voor uw feedback!

Elsje
23 December 2020

Beste keer ooit. Verser dan vers, nog beter dan in het restaurant. Mijn complimenten. Leuke, vriendelijke bezorger ook. Toppp

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen dat alles zo naar wens is geweest! Bedankt voor uw feedback!

Zondag
20 December 2020

Topkwaliteit, nog lekker warm en alles keurig apart verpakt!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Fijn om te horen dat alles naar wens was! Bedankt voor uw feedback!

Es
17 December 2020

Was heerlijk en op tijd!

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen! Bedankt voor uw feedback!

Wilma
16 December 2020

Heerlijk

Y philippo
16 December 2020

Zeer en zeer lekker gegeten. En een hele vriendelijke bezorgster

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen, bedankt voor uw feedback!

Henk de Reus.
13 December 2020

Prima verzorgd. En mooi op tijd. Voor herhaling aan te raden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen, bedankt voor uw feedback!

Michel de Haan
12 December 2020

Heerlijk uit eten maar dan gewoon thuis. De tapas waren heerlijk en ook keurig op tijd bezorgd.

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen, bedankt voor uw feedback!

wilma
8 December 2020
Anc
6 December 2020

Eten niet echt lekker. Vergeten brood mee te leveren. Dit is een van de slechtere bestellingen dit jaar.

Geert
6 December 2020

Weer heerlijk gegeten !! Bezorging was prima op tijd.

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen, bedankt voor uw feedback!

Misha Leutscher
4 December 2020

Heerlijk gegeten, alles lekker warm! Genoeg sausjes. Vriendelijke bezorging. Minpuntje was dat de toast bij de zalm (koud gerecht) erg chemisch smaakte. Toast laten liggen en zalm lekker opgesmikkeld!

Reaction from La Cubanita

Fijn dat het allemaal gesmaakt heeft! Bedankt voor uw feedback!

Marga Renaud
3 December 2020

Alles naar wens. Precies zoals het hoort.

Reaction from La Cubanita

Fijn om te horen, bedankt voor uw feedback!

Colli
3 December 2020

Goede service, lekker eten.

Colli
3 December 2020

Goede service, lekker eten.

Reaction from La Cubanita

Fijn om te horen, bedankt voor uw feedback!

Marco
29 November 2020

Was weer super lekker!👌

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen, bedankt voor uw feedback!

Omi
28 November 2020

Super snel bezorgd! Stonden echt versteld.. en we hadden alleen maar warme tapas en alles was nog lekker warm. En erg lekker... Ook dat er op elk bakje saus ee op stond voor welk gerecht! Kom je bijna niet tegen.. erg goed hoor! Wisten niet wat we moesten verwachten maar top! Zeker voor herhaling vatbaar?

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen dat alles naar wens geweest is voor jullie, bedankt voor uw feedback!

Wendy
27 November 2020

Wat een fantastische afhaalservice! Behoorlijk wat keuze, simpel te bestellen, we werden vrolijk ontvangen, alles stond klaar, was warm en alle sausjes zaten er los bij! Super bedankt! Volgende week weer!

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen dat alles naar wens is geweest voor jullie, bedankt voor uw feedback!

Marjan
27 November 2020

Heel goed geregeld en heel lekker!!

Reaction from La Cubanita

Fijn om te horen, bedankt voor uw feedback!

Simone
26 November 2020

Snelle bezorging, En heerlijk gegeten! Een aanrader om thuis te eten.

Reaction from La Cubanita

Fijn dat alles naar wens was, bedankt voor uw feedback!

Birgit
22 November 2020

Heerlijk gegeten. Alles wat we besteld hadden was bij aankomst nog goed op temperatuur. Vriendelijke bezoger. En de gerechten waren handig verpakt.

Reaction from La Cubanita

Leuk om te horen! Bedankt voor uw feedback!

Mandy van Schaik
19 November 2020

Erg goed geregeld! Het eten bleef lang warm, alles was goed verpakt. Echt over nagedacht! Heel logisch dat jullie een selectie hebben gemaakt van de reguliere menukaart maar de nacho’s mogen er van ons wel bij ! Zeker een aanrader!

Reaction from La Cubanita

Wat fijn om te horen, bedankt voor uw feedback!

Troela
15 November 2020
Dennis
15 November 2020

Het was super lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Wat fijn om te horen, bedankt voor uw feedback!

Geert
14 November 2020

Heerlijke tapas, met als hoogtepunten de chorizo kroketten en spare ribs. Bezorging was redelijk op tijd.

Reaction from La Cubanita

Fijn om te horen dat alles lekker was. Bedankt voor uw feedback!

Irma Jansen
14 November 2020

Sommige hapjes hadden alleen wat warme gekund.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw feedback!

Jeffrey
8 November 2020

Bezorging was stipt op tijd. Eten was goed warm en van dezelfde kwaliteit als in het restaurant. Prima diner voor de zondagavond!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen, bedankt voor uw feedback!

Karen
8 November 2020
Reshma
7 November 2020

Super! Alles smaakte lekker en stond op tijd klaar! aanrader :-)

Reaction from La Cubanita

Leuk om te horen, bedankt voor uw feedback!

Emin
6 November 2020

Er was bij onze bestelling iets dat ontbrak, gebeld en kregen het thuis bezorgd met allerlei gratis lekkernijen erbij. Prima opgelost goede service en aanrader wat ons betreft 👌

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen, bedankt voor uw feedback!

Melanie en Sanne
1 November 2020

Omdat we iets langer moesten wachten (maximaal 5 minuten) kregen we een gratis drankje aangeboden! Super attent! Het eten was heerlijk! We hebben een gezellige avond gehad!

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen, bedankt voor uw feedback!

Jannie
1 November 2020

Lekkere tapas,op tijd bezorgd door een aardige mevrouw, best voor herhaling vatbaar!

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen, bedankt voor uw feedback!

Anne-Miek
29 October 2020

Snel en op tijd klaar, goed en warm verpakt en heerlijk eten!

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw feedback, fijn dat alles naar wens is geweest

Chris
25 October 2020

Super

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen! Bedankt!

BK
24 October 2020

Goed, snel, accuraat

Reaction from La Cubanita

Fijn om te horen! Bedankt voor uw feedback!

verbeek
24 October 2020

eten is zoals altijd heerlijk bij La Cubanita Nieuwegein. maar als je van verder weg komt is het beter als er helemaal geen saus bij vlees zit en alles warmer mee geven. verder hebben we redelijk goed alles kunnen eten en de service was weer top

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen dat de service top was! Bedankt voor uw feedback!

Laura
24 October 2020

De bezorging was een beetje laat, en (misschien daardoor?) sommige dingen al wat sneller afgekoeld. Maar verder echt top! We hebben genoten van het eten, en het voelde echt als thuis uit eten gaan. Voor herhaling vatbaar!!

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen dat jullie zo van de tapas hebben genoten! Bedankt voor uw feedback!

Diana
23 October 2020

Lekker gegeten, op tijd en warm bezorgd. Echter, we kregen de verkeerde bestelling! Maar keurig opgelost, volgende keer een box gratis, alvast bedankt Maaike! 😁

Reaction from La Cubanita

Helaas was er een bestelling verwisseld, dit maken wij de volgende keer uiteraard met u goed! Bedankt voor uw feedback!

Anja Boon
23 October 2020

Bij de gehaktballetjes zat geen tomatensaus. Rest was uitstekend.

Reaction from La Cubanita

Fijn om te horen dat alles gesmaakt heeft! Bedankt voor uw feedback!

Christopher
23 October 2020

Bezorging was 20 min te laat. Het eten was niet warm.

Reaction from La Cubanita

Wat vervelend om te horen dat de tapas niet goed warm meer waren. Bedankt voor uw feedback!

Gilbert La Fors
21 June 2020

Eten was weer heerlijk. Alle gerechten smaakten heerlijk. Wat niet duidelijk was waar de sauzen waren voor bedoeld waren. Misschien kan de naam van het gerecht vermeld worden op de saus

Ka
1 June 2020

Bezorging was prima! Frietjes aangebrand en de rest van t warme eten koud. Carpaccio en ham verkleurd en al helemaal groen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cassandra
1 June 2020
Tiemen
31 May 2020

Lekker warm geleverd, eten net zo lekker als in het restaurant. De honing-mosterdkip hebben ze los van de saus, zodat de kip niet ''soggy'' wordt, slim. Bestelling was helaas wel een half uur later dan de gekozen 18:00, maar dit is voor mij geen probleem.

Wendy
31 May 2020

Exact op tijd. Super netjes aangegeven en apart in tasjes wat glutenvrij was, omdat we dit gevraagd hadden. En lekker eten, dus top!!

Ronald van Soest
30 May 2020

Echt super was het. Kwaliteit was uitstekend en alles was perfect kwa hoeveelheid. Alles was ook nog warm toen het kwam, zelfs het brood was nog warm. Ook de sausjes die erbij horen waren prima kwa hoeveelheid.

Astrid
30 May 2020

Snel bezorgd en warm. Was prima!

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie!

Joyce
29 May 2020

Voor de tweede keer een koude en een warme tapasschotel besteld! De bezorging was keurig op tijd en het eten was heerlijk!

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen! Bedankt voor uw reactie!

Steef
28 May 2020

Thuisbezorging op tijd, door vervoer wordt uiteraard het eten iets minder qua structuur dan bij direct op eten maar het smaakte goed. Vonden de grote van de porties helaas wel tegenvallen. Meeste waren net zo groot als normaal in het restaurant (alle kroketten bij gewoon per 3) terwijl je er wel flink meer voor betaald. Normaal eten we voor 19,50 met 2 personen zeker 20 tot 25 items van de kaart en nu heb je voor 40 euro maar 12 items. Beetje jammer!

Geert
24 May 2020

Prima eten weer en precies op afgesproken tijd bezorgd.

Reaction from La Cubanita

Leuk om te horen, bedankt voor uw reactie!

H.Bos
24 May 2020

Alles was keurig op tijd,en de 5 boxen klopte precies wat we besteld hadden. En alles was goed warm. Complimenten aan het hele team van La Cubanite Nieuwegein

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen dat alles naar wens is geweest! Graag tot snel!

Ramon
24 May 2020

We hadden vooruit besteld en het keurig op tijd en contactloos bezorgd. Netjes verpakt, goede porties. En het belangrijkste het smaakte heerlijk :-)

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen dat alles naar wens is geweest. Bedankt voor uw reactie en graag tot snel!

Nadine
23 May 2020

Erg vet, zeeduivel vooral stukjes gebakken meel.

Irwin
22 May 2020

Eerlijk gezegd valt het eten bij La Cubanita steeds tegen. Het concept van tapas spreekt ons aan, waardoor we toch elk jaar wel een keer na La Cubanita gaan, of in deze tijd laten bezorgen. De reden dat het tegen valt is dat er zo weinig smaak aan de gerechten zit. In Spanje heb je zulke goede en smaakvolle tapas. Misschien het kruidenrek in de keuken eens goed aanvullen? Denk dat dit echt wel onze laatste keer was dat we bij jullie zullen eten ...

Reaction from La Cubanita

Wat vervelend om te horen, bedankt voor uw feedback.

Denise
22 May 2020

Super lekker eten en ook goede hoeveelheid. Top!

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen, bedankt voor uw reactie!

Maarten
19 May 2020

Mooi op tijd bezorgd en allemaal netjes in orde. Knap voor als dat normaal nieuwe de werkwijze is. De plastic borden watten iets vervormd door de hitte van de gerechten, maar daardoor was alles nog goed warm. Niet ieder gerecht leent zich even goed voor bezorgen lijkt het, maar over het algemeen prima! Hopelijk snel weer gewoon in het restaurant. Succes en sterkte nog!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor jullie reactie! Wij zien u graag snel in ons restaurant!

Peter Dirksen
18 May 2020

Heerlijke tapas thuis laten bezorgen. Bezorging keurig op tijd. Kwaliteit van de tapas zeer goed. Wij hebben ervan genoten. Een aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, graag tot snel!

Jitske
18 May 2020

Heerlijk gegeten en op het opgeven tijdstip bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, graag tot snel!

huijden
18 May 2020

was super en lekker

Reaction from La Cubanita

Leuk om te horen, bedankt voor uw reactie!

Joyce
17 May 2020

De tapas waren heerlijk, de warme tapas waren nog goed warm, de bezorging was keurig op tijd! Echt een aanrader om bij la Cubanita te bestellen!

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen! Bedankt voor uw reactie, en graag tot snel!

Patricia Wassenaar
16 May 2020

Het eten werd 20 minuten eerder bezorgd dan we aan hadden gegeven maar dit was geen probleem voor ons. Het eten was goed warm en bleef dat ook zolang je de box dicht laat. Al met al, aanrader!

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen, bedankt voor uw reactie!

Sb
16 May 2020

Top, we kennen lacubanita goed, vaak geweest, maar nu ook aan huis omdat het niet anders kan, helemaal perfect. Super eten en wat ons betreft ook gewoon altijd blijven bezorgen. Gaan we zeker vaker doen.

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen, bedankt voor uw reactie!

Debby
16 May 2020

Het eten was vers en heerlijk. Een aanrader

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen, bedankt voor uw reactie!

J.Breedijk
14 May 2020

Heerlijk gegeten!

Petra
14 May 2020
Sandra
12 May 2020

Verwachte bezorgtijd was 18:40 uur, om 18:55 uur een bericht dat de bestelling onderweg is en vervolgens pas om 19:25 uur bezorgd. Tomatensaus vd gehaktballetjes lag bij de gamba’s .... en bij gamba’s versta ik toch iets anders dan kleine over cooked zachte garnaaltjes. De hamburgertjes waren bleek van kleur en de drie schotels waren erg lauw. Helaas had ik hier meer van verwacht en gelukkig had ik zelf nog een aanvulling op de tapas gekocht bij AH en achteraf gezien was dat nog lekkerder. Ik dacht mijzelf en de kinderen ermee te verrassen op Moederdag, maar dat viel dus erg tegen! Niet voor herhaling vatbaar!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Wat vervelend om te horen dat het voor u niet naar wens is geweest. Wij zouden dit graag met u willen oplossen. Zou u contact met ons willen opnemen op nummer: 030-8896900, wij zijn dinsdag t/m zondag te bereiken vanaf 16.00. Of een mail sturen naar: nieuwegein@lacubanita.nl

Astrid
11 May 2020

Was heerlijk! Warme gerechten waren ook nog warm! Ook heerlijk brood als bijgerecht! Is zeker voor herhaling vatbaar!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen, bedankt voor uw reactie!

Buis
11 May 2020

Eten was lekker wel was er een gerecht verkeerd gegaan en de kip kluifjes waren nog half rauw...

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw feedbak. Wij zullen dit meenemen in onze volgende bestellingen.

K.
11 May 2020

Bezorging was goed, vriendelijk en correct. De kwaliteit was echter niet naar tevredenheid. De diverse warme gerechtjes waren klef geworden. En dan met name de gefrituurde gerechtjes, zoals de kroketjes. Jammer, want de smaken zijn wel goed. Wellicht is het een optie om al het gefrituurde apart te verpakken? Of anders toch de optie bezorging laten vervallen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Vervelend om te horen dat niet alles naar wens is geweest. Bedankt voor uw feedback wij zullen dit intern gaan oplossen.

Thijs
11 May 2020

Heerlijk gegeten en porima op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, graag tot ziens!

Ron
11 May 2020

Bestelling klopte niet helemaal maar alles is netjes opgelost

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw beoordeling.

Seb
11 May 2020

Voor de 2e keer besteld. Waar het de eerste keer helemaal perfect was, was dat nu helaas niet. Wij hadden o.a. 4 warme tapas boxen. Deze boxen waren aan de onderkant helemaal gesmolten waardoor de deksel niet meer paste. Het gevolg was dat werkelijk alles door elkaar zat, het al behoorlijk afgekoeld was en er heel veel los in de tas zat. Ook miste wij diverse sausjes. Al met al was het een dure zondagmiddag voor iets waarvan we de helft hebben moeten laten staan.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Wat vervelend om te horen dat het voor u niet naar wens is geweest. Wij zouden dit graag met u willen oplossen. Zou u contact met ons willen opnemen op nummer: 030-8896900, wij zijn dinsdag t/m zondag te bereiken vanaf 16.00. Of een mail sturen naar: nieuwegein@lacubanita.nl

Jorrit
10 May 2020

We hadden een grote bestelling. Alles wat op tijd, alles klopte, alles was nog goed warm en alles was heerlijk. Het waren grotere porties dan in het restaurant, dus niemand ging met honger van tafel. Helemaal top!

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen, bedankt voor uw reactie! Graag tot snel!

Verstegen
10 May 2020
Astrid
10 May 2020

Het was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen, bedankt voor uw reactie!

Sharona
8 May 2020
Sylvia
7 May 2020

Wij hadden besteld voor mijn vader en moeder die jarig was. Wij hebben het opgehaald, precies op tijd! Wij hoorden dat het ontzettend lekker was en dat ze er morgen nog een keer van gingen eten! Top dus!

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen, bedankt voor uw reactie. Graag tot snel!

Kamermans
7 May 2020

Eten was erg lekker. Bezorging op tijd. Verpakking ongeschikt en door de warmte helemaal vervormd.

Reaction from La Cubanita

Fijn dat de tapas allemaal lekker waren, bedankt voor uw berichtje!

Nettje
5 May 2020

Was heerlijk, warm en optijd! We bestellen snel weer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen, bedankt voor uw reactie!

Ank
4 May 2020

Heerlijk gegeten en prima bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, graag tot snel!

HPC
4 May 2020

Bezorging helemaal super, vriendelijk personeel. Kwaliteit van het eten heerlijk. Mag alleen iets warmer zijn. Verder zeer tevreden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, we zien u graag snel terug!

J. van Breemen
4 May 2020
Morris
4 May 2020

Super! Heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, graag tot snel!

Richard
4 May 2020

Lekker gegeten!

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, graag tot snel!

T&S
3 May 2020

was erg lekker. De emails met de status van de bestelling was erg prettig. We hadden alleen het idee dat het wat duurder was dan als we in het restaurant waren wezen eten. Opzich niet een ding verder.

Reaction from La Cubanita

Erg fijn om te horen dat het lekker was! Graag tot snel in ons restaurant!

Anoniem
3 May 2020

Bezorging prima. Hapjes waren koud en slap.

Reaction from La Cubanita

Wat vervelend om te horen dat het voor u niet naar wens is geweest. Wij zouden dit graag met u willen compenseren. Zou u contact met ons willen opnemen op nummer: 030-8896900, wij zijn dinsdag t/m zondag te bereiken vanaf 16.00

BK
3 May 2020

Op tijd bezorgd. De gekozen producten warm en koude tapas box, zoete frietjes waren iets minder. Volgende keer nemen we nog 2 extra tapas. Team Cubanita : dank hiervoor.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, graag tot snel!

Brigitte
2 May 2020

Echt top dat La Cubanita nu ook bezorgt. Het eten was lekker, er was goed nagedacht over het vervoeren, en het was er ook nog eens redelijk snel! Fijn om in deze tijd lekker tapas te kunnen eten.

Reaction from La Cubanita

Leuk om te horen dat alles naar wens was. Graag tot snel!

gerry westermaat
2 May 2020

prima verzorgd en keurig op tijd. De hapjes waren heerlijk. Voor herhaling vatbaar!

Reaction from La Cubanita

Leuk om te horen, bedankt voor jullie reactie!

Danielle
1 May 2020

1 woord WAUW!!!

Reaction from La Cubanita

Super leuk om te horen! Graag tot snel!

Bot/Quee
1 May 2020

We hebben niet zoveel ervaring met tapas. Alles is niet in één keer op te eten, dus moest een deel in de oven, wat misschien tot wat uitdroging leidde. Ook wellicht iets teveel besteld. Smaak wisselend; aardappeltjes niet geweldig. Ook jammer dat we bijvoorbeeld empanada en taco niet konden bestellen. Bezorging perfect. Bedankt voor de aanpassing.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor jullie reactie! Wij hopen u graag snel weer te mogen ontvangen in ons restaurant zodra wij weer open gaan!

Marloes
1 May 2020

Vandaag online besteld bij ons favoriete restaurantje. Het eten was lekker. Warm geleverd. Prima gegeten, netjes ingepakt, snel bezorgd. Sausjes netjes erbij geleverd met tekst, waar het bij hoort. Wel mag wat ons betreft iets meer keus bij de koude tapasbox. Wij lusten maar 2 soorten van het lijstje, dus gekozen om 4 warme boxen te bestellen. Bedankt weer.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor jullie reactie, fijn om te horen dat het lekker was. Helaas moesten wij door de omstandigheden ons (afhaal/bezorg)menu verkleinen, hopelijk gaan we snel open dan kunt u weer van al onze gerechtjes genieten.

Vink
30 April 2020

Erg lekker kwa smaak. Prijs en hoeveelheid viel erg tegen. We hadden 3 schotels en extra gerechten maar met zijn 4en (twee volwassen 2 kinderen) was het erg weinig. Nogmaals smaak en bezorging waren top.

Reaction from La Cubanita

Fijn om te horen dat het lekker was! Hopelijk kunt u snel weer in ons restaurant komen genieten van al onze tapas!

H.Bos
29 April 2020

Bezorging was keurig op tijd,alles was goed warm en meer dan voldoende.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, leuk om te horen dat alles naar wens was!

Kim
29 April 2020

Gewoon lekkere tapas en stipt op tijd bezorgd.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw reactie, graag tot ziens!

Cynthia
28 April 2020

Eten was héérlijk. Lekker gevulde boxen. Helaas bij thuiskomst niet compleet maar netjes opgelost

Reaction from La Cubanita

Fijn dat alles heerlijk was! Nogmaals excuus, en graag tot ziens

Makkink
28 April 2020

Was gewoon weer heerlijk wat ik gewend ben

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen! Bedankt voor je reactie, en graag tot snel!

Kral
28 April 2020

Helaas was mijn bestelling niet compleet. In de winkel gevraagd of de cocktails erbij zaten helaas niet het geval. Bij thuiskomst miste ik ook de gamba’s waarvoor wel betaald. Eten was prima van kwaliteit!

Reaction from La Cubanita

Wat vervelend om te horen dat de bestelling niet helemaal compleet was. Uiteraard zouden wij dit graag met u willen compenseren. Zou u contact met ons willen opnemen op nummer: 030-8896900. Wij zijn dinsdag t/m zondag te bereiken vanaf 16.00

edelbroek
28 April 2020

Helaas niet een hele goede score. De bezorging duurde erg lang, daar bood de bezorgen wel netjes excuses voor aan en ook alle begrip voor de drukte nu vanuit ons. Maar de bestelling was daardoor lauw en de hapjes smaakten niet zoals ze zouden moeten smaken. Het brood was iets te lang gebakken waardoor het ook niet goed te snijden was, dus wij waren niet heel erg tevreden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Wat vervelend om te horen dat het voor u niet naar wens is geweest. Wij zouden dit graag met u willen compenseren. Zou u contact met ons willen opnemen op nummer: 030-8896900, wij zijn dinsdag t/m zondag te bereiken vanaf 16.00.

Krijnen
27 April 2020

Mooi op tijd en keurig verzorgd. Zeer tevreden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

wat leuk om te horen, bedankt voor uw reactie!

Claudia
26 April 2020

T was heerlijk. Keurig op tijd en netjes bezorgd. Toch jammer dat de calamaris niet te bestellen is, maar zo zijn er meer gerechtjes. We realiseren ons goed dat t nu even niet anders is. Bestellen zeker nog een keer. Met nog een 2e portie zeeduivelballetjes want daar waren de kids dol op.

Reaction from La Cubanita

Helaas moeten wij voor nu inderdaad een kleinere menu keuze aanhouden, fijn dat alles verder naar wens was. Wij hopen u graag snel weer te mogen ontmoeten in ons restaurant!

Ashley
25 April 2020

Het was heerlijk!

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor jullie recensie! fijn om te horen dat alles naar wens was!

Krouwel
24 April 2020

Snelle bezorging en leuk gedaan zo! Maar vond de zeeduivel en de kip met honingmosterdsaus erg tegenvallen.. Kip was taai en bijna geen smaak aan. Maar daarentegen waren de gamba's in knoflook en de kippenkluifjes om te smullen! Wel jammer dat er geen biefstukpuntjes of ossen/varkenshaaspuntjes in portsaus te bestellen zijn al begrijp ik dat er keuze moet worden gemaakt.. Maar super fijn dat dit word gedaan en leuk het persoonlijke geschreven bedankje op de bon!

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw leuke reactie!

Natascha
23 April 2020

Tapas waren lekker. Wel erg jammer dat je 1uur en 20min op je bestelling moet wachten. Lijkt mij sneller te kunnen.

Reaction from La Cubanita

Fijn dat de tapas gesmaakt hebben. Wij doen uiteraard ons best alle bezorgingen zo snel mogelijk te bezorgen.

Anne
23 April 2020
Martin Dekker
22 April 2020

Heerlijk alternatief voor een bezoekje.

Reaction from La Cubanita

Hoi Martin! Wat leuk om te horen, graag tot ziens

Eveline
20 April 2020

Heel blij met de bezorg service en keurig optijd bezorgd! En uiteraard weer heerlijk zoals gewent gegeten Doen we snel over

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Hoi Eveline, bedankt voor uw berichtje we zen u graag snel nog eens!

Anoniem
20 April 2020

Op tijd en heerlijk! Zo blij om in deze tijd een beetje la cubanita thuis te hebben. Top dat ze bezorgen!!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw berichtje! Fijn om te horen dat alles naar wens was!

S.
20 April 2020
Nicole
19 April 2020

Het was heerlijk en goed eten.

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen, bedankt voor jullie reactie!

Anne
19 April 2020

Het was prima geregeld. De warme tapas waren goed warm en alles was lekker vers. De kwaliteit was precies hetzelfde als in het restaurant zelf. Top!!

Reaction from La Cubanita

Hoi Anne, Wat fijn dat alles naar wens was! Bedankt voor jullie berichtje en graag tot ziens!

Hermien
19 April 2020

Eten was behoorlijk afgekoeld en erg vet.

Reaction from La Cubanita

Hoi Hermien, Bedankt voor uw reactie en vervelend om te horen dat de tapas niet goed warm meer waren. Wij zullen hier in het vervolg extra aandacht aan gaan besteden en hopen u dan ook zeker nog eens terug te zien.

Desiree
18 April 2020

Het was erg lekker! normaal gaan we daar lekker uit eten het is ons favoriete restaurantje echt top dat er nu gerechten zijn die je thuis kan laten bezorgen.

Reaction from La Cubanita

Hoi Desiree, Wat leuk om te horen! Bedankt voor jullie reactie, en graag tot ziens!

Laura
18 April 2020

Heerlijk gegeten!!!

Reaction from La Cubanita

Goed om te horen, bedankt voor jullie reactie!

Karin
18 April 2020

Lekkere tapas net zoals in het restaurant, het wordt netjes in bakjes geleverd. Snelle bezorging en leuk berichtje op de bon. We bestellen zeker weer!

Reaction from La Cubanita

Hoi Karin, Leuk om te horen dat alles zo goed is ontvangen, en graag tot snel!

Danique
17 April 2020

nu je niet meer uit eten kan is het afhalen echt een super oplossing! De kwaliteit is net zo goed als altijd! Wij zijn er blij mee

Reaction from La Cubanita

Wat fijn dat alles naar wens was! Graag tot ziens

Letty
16 April 2020

Omdat het restaurant gesloten is, hebben we het thuis laten bezorgen. Het was precies op de afgesproken tijd! En de kwaliteit was heel erg goed! We hebben heerlijk gegeten! Bedankt, zeker voor herhaling vatbaar!

Reaction from La Cubanita

Hoi Letty, Wat leuk om te horen, graag tot ziens!

Lindsay
14 April 2020

Goed geregeld, lekker gegeten!

Reaction from La Cubanita

Hoi Lindsay! Wat fijn om te horen, we hopen jullie snel nog eens terug te zien!

Ashley
14 April 2020

Heerlijk gegeten thuis!

Reaction from La Cubanita

Wat fijn om te horen, we hopen jullie graag nog eens te zien!

Diana
13 April 2020

Prima, alleen jammer dat alle verpakkingen zo vet waren. Klein verpakkingen aioli dreven van vet aan de buitenkant. Verder prima hoor. Net alsof je in restaurant eet.

Reaction from La Cubanita

Hoi Diana, Wat vervelend om te horen dat alle verpakkingen zo vet waren. We zullen hier dan ook extra zorg aan gaan besteden bij de rest van onze bestellingen. Bedankt voor u feedback, en graag tot ziens!

Annemieke
12 April 2020

we hebben genoten van ons tapasdiner in de tuin! Het was heerlijk!!!

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen, Graag tot snel! Hasta luego!

Geert
12 April 2020

Heerlijke tapas. Met name balletjes, zoete frites en spareribs waren fantastisch. Hamburgers mogen wel wat pittiger. Bestelling stond ook precies op tijd klaar.

Reaction from La Cubanita

Wat fijn om te horen dat jullie er zo van hebben genoten! Graag tot ziens!

Ineke
11 April 2020

Heerlijke tapas, zeker voor herhaling vatbaar

Reaction from La Cubanita

Wat leuk om te horen Ineke! We hopen u graag snel terug te zien!

Melvin van Berkel
11 April 2020

Vriendelijke ontvangen en kon snel het eten meenemen. Jammer dat de zoete-aardappelfriet koud was bij thuiskomst! Wel leuk van LaCubanita dat ze dit aanbieden! Verder was alles zoals altijd, super lekker (:

Reaction from La Cubanita

Hoi Melvin van Berkel, Wat jammer dat de zoete aardappel frietjes niet warm zijn ontvangen bij jullie, fijn om te horen dat de rest wel naar wens was! En we hopen je uiteraard snel nog eens te ontvangen!

Kaysa
4 April 2020

Onwijs lekker gegeten. Echt een aanrader om te bestellen voor thuis met wat vrienden. Super aardig personeel. Top dat dit als oplossing is uitgevoerd. Ga zo door !

Reaction from La Cubanita

Hoi Kaysa, Fijn om te horen dat jullie lekker gegeten hebben. Wij vinden het leuk om te horen dat de tijdelijke oplossing goed wordt ontvangen door jullie. Hasta luego!

John Gijsen
3 April 2020

Eten was heerlijk en alles was goed verzorgd 👍

Reaction from La Cubanita

Bedankt voor uw leuke reactie, hopelijk tot snel!

Roos van Meteren
3 April 2020

Ondanks de gezelligheid te moeten missen, was het uitmuntend !. Vriendelijk ontvangen en alles keurig en heel goed ingepakt. Tot de volgende keer maar weer

Reaction from La Cubanita

Hoi Roos van Meteren, bedankt voor uw leuke reactie! Hopelijk kunnen we u snel weer ontvangen in ons restaurant voor een gezellige tapasavond!